Akdeniz kivisi

Türkiye, kivi meyvesi için mükemmel olan Akdeniz iklimine sahiptir.

Türkiye, ülkemizde üretimi giderek daha da yaygınlaşan kivi meyvesi için mükemmel olan Akdeniz iklimine sahiptir. Türkiye’ye özgü yerli bir meyve olmamasına rağmen kivi hasat miktarı, her geçen yıl bir öncekine göre daha yüksek rakamlara ulaşmaktadır; 2020 itibariyle bu rakam, toplamda 70,000 tonlara çıkmıştır. C vitaminine ek olarak, A, E ve K vitaminleri, kalsiyum, magnezyum, mineraller, fosfor ve yüksek lif içeriğiyle sağlığa sayısız faydası olan kivi meyvemiz, %11’i aşan Brix değerine ve yoğun bir aromaya sahiptir.

En uygun iklim koşullarına sahip olan Yalova, Mersin ve Karadeniz bölgesinde yetiştirilen Hayward cinsi kiviler, Alanar’ın gerekli tüm sertifikalara sahip tesisinde paketlenip; başta Avrupa olmak üzere, beş kıtadaki ihracat müşterilerine ulaştırılmaktadır.

Alanar Meyve’nin taze kivileri, ülkemizde TSE Covid sertifikasına sahip tek kivi ambalajlama tesisi olan Alanar Meyve İznik Tesisinde, dünyanın önde gelen ambalajlama mekanizmaları kullanılarak işlenmektedir.

En son teknolojiler kullanılarak mükemmel hijyen standartlarında hazırlanan ürün, soğuk zincir korunarak mümkün olan en taze şekilde ulaştırılmaktadır. Sırasıyla 10x1 kg Meyve sepetleri ve 10 Kg Gevşek Kasalar gibi gerek perakende gerek dökme ambalaj seçenekleri ile piyasaya sunulmaktadır.

Galeri

Broşür

Since Alanar was acquired by Tekfen Group, ongoing investments continue to come true.

PDF Görüntüle

Satın Al